IRDANED BV
Investment Consultants
& Legal Assistance

Call Us: +31 73 850 5342

Levenstestament

Wanneer u zelf niet meer in staat bent om financiële en medische beslissingen te nemen omdat u wilsonbekwaam bent, dient iemand anders deze belangrijke beslissingen namens u te nemen. Dat is niet automatisch uw partner. Via een weg naar de rechter dient er te worden vastgesteld wie er namens u mag handelen. Met een levenstestament kunt u deze weg naar de rechter uitsluiten en zelf bepalen wie uw belangen behartigt en welke beslissingen er genomen moeten worden als u niet meer in staat bent om zelf te communiceren of beslissingen te nemen. Het stelt u in staat om de controle te behouden over belangrijke aspecten van uw leven, zelfs als u wilsonbekwaam wordt.

BESPAAR ERFBELASTING!

De afgelopen jaren is er veel veranderd in zowel het erfrecht als de (eigen bijdrage voor) zorgregelingen in Nederland. 

Zo biedt de wetgeving sinds 2003 een groot aantal mogelijkheden om erfbelasting te besparen en uw vermogen veilig te stellen voor de zorg en de staat. Daarnaast kan het op tijd en actief plannen van de overdracht van uw vermogen tijdens leven veel belasting besparen. Kijk ook eens naar de checklist in de bijlage bij dit bericht en doe de proef op de som. 

Ook kunt u diverse maatregelen nemen voor het geval u wilsonbekwaam en/of zorgbehoevend zou worden. 

Om die redenen nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek over dit onderwerp. 
Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met de specialisten van De Erfrechtfiscalist. 
De adviseurs van De Erfrechtfiscalist kunnen u geheel vrijblijvend adviseren inzake uw situatie en houden de wet- en regelgeving nauwkeurig bij. 

Indien u daarvan gebruik wenst te maken kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak. 
Daarvoor kunt u ons bellen ( 073- 850 5342 ) This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of contact opnemen met De Erfrechtfiscalist via het contactformulier op hun website www.erfrechtfiscalist.nl
 DE ERFRECHTFISCALIST