IRDANED BV
Investment Consultants
& Legal Assistance

Call Us: +31 73 850 5342

Maak gebruik van jouw recht

Hoe kunnen jullie dit gratis aanbieden? Goede vraag! Wij maken gratis bezwaar voor woningbezitters. Als het bezwaar gegrond is, betaalt je gemeente onze kosten op grond van het wettelijk stelsel. Indien het bezwaarschrift door de gemeente wordt afgewezen, dragen wij de kosten van de procedure.
Weinig mensen weten dit.

maak nu bezwaar

Bespaar ook op uw WOZ-aanslag, bezwaar maken loont in veel gevallen! TIP maak GRATIS bezwaar.

Als huiseigenaar ontvangt u jaarlijks per post tussen 1 februari en 31 maart het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking (of u ontvangt deze in uw persoonlijke omgeving op Mijn Overheid ).
De WOZ-waarde van uw woning stelt de gemeente vast op basis van standaardmodellen. Er ontstaan vaak fouten in de waardering, omdat een gemeente niet alle woningen individueel kan beoordelen. 1 op de 5 WOZ-waardes is onjuist vastgesteld.
Bezwaar maken heeft dus zin. Gevolgen hoge WOZ-waarde = meer belasting betalen zoals:

Onroerendezaakbelasting (OZB)
Waterschapsbelasting
Vermogensbelasting
Inkomstenbelasting

Erfbelasting

Hierdoor betaalt u gemiddeld +/-100 euro per jaar te veel!
Bent u het niet eens met de vermelde waarde van uw woning of twijfelt u eraan? Dan dient u binnen zes weken na dagtekening van het aanslagbiljet bezwaar in te dienen.
Wij helpen u hier graag bij.
In samenwerking met onze partner kunt u gebruik maken van deze gratis dienstverlening.

Ja, ik wil GRATIS bezwaar maken.

Profiteer daarom vandaag nog van onze unieke service. Wanneer de waarde wordt verlaagd, bespaart u niet alleen dit jaar, maar ook de komende jaren op uw WOZ-aanslag.

Ook voor zakelijk onroerend goed!
Ook voor uw zakelijk onroerend goed kunt u GRATIS gebruik maken van onze service.

Ja, ik wil een bezwaarschrift indienen

Indien de waarde niet wordt verlaagd, zullen er ook geen kosten in rekening worden gebracht. Dus gratis is echt gratis. Graag zijn wij u hiermee van dienst.